Kézzel készített élő lámpák, órák és egyéb dekorációk Tőlem, Neked!

Öjöm-bodottág! Én lettem szeptemberben a hónap alkotója a DIP Design Passage-on!

2016. szeptember 13. - EagleDecor


education_is_the_most_powerful_weaponwhich_you_can_use_to_change_the_world.jpg

Hatalmas öröm és megtiszteltetés ért, hogy Mária az a Salon alapítója és a DIP Design Passage csapata szeptemberben a hónap alkotójává választottak engem.

Ennek aprópójából interjú is készült, amit lejjebb is olvashattok, de ide kattinva a Design Passage blogján is megtalálhattok.

Mesélek magamról,a munkámról, de a hétköznapjaimról is!

"1.      Kérlek, mutasd be egy mondatban a márkát! 

Az Eagle Decor kezdetben hobbynak indult, ahol szabadon kísérleteztem technikákkal, anyagokkal és készítettem kisebb dekorációkat. Mára ez a hobby hivatássá és céllá vált nekem, a kisebb dekorációkból pedig, lámpák, hangulatvilágítások és órák lettek!
Nálam itthon sosincs sötét és nemrégiben vettem észre, hogy bármerre is nézek a lakásban van legalább egy óra a falon, vagy a polcon.
Munkáim során fontos szempont az újrahasznosítás és az egyediség. Semmiből nem készül két ugyanolyan darab, kivéve, ha a megrendelő külön nem ezt kéri tőlem.

2.       Mi az, amit az termékekkel szeretnél kifejezni? Van mottód, valami ami mindig tovább visz az alkotás útján?

Nagyon sok minden érdekel, szeretek új dolgokat tanulni, új dolgokba belekezdeni, kísérletezni. Ez jellemző a munkáimra is. „Semmi nem vész el, csak átalakul”, mindig ezt mondom. Ezért lett például tequilás üvegből lámpa, vagy régi gombokból lámpabúra, de szeretek festeni és imádom a növényeket is.  Amikor ezeket egy munkában tudom ötvözni, az igazán nagy öröm a számomra. Ilyen fúzió például az pozsgásokkal életre keltett óra és lámpa, vagy a világító festmény.

003.JPG

Valaki szerint egységesebbnek kellene lennie a stílusomnak, de én pont ezt a szabadságot szeretem. Ezt szeretném kifejezni is velük. Az alkotás szabadság. Nem egy hétköznapi munka, itt nem kell korlátokat állítani, szabályoknak megfelelően dolgozni!

3.       Honnan meríted az inspirációt a tervezéshez?

Mindenhonnan, de néha az is elég, ha rendet rakok itthon! :D Mindig mindent gyűjtök és félreteszek, mert ebből ezt, abból azt csinálok majd. Amire meg egyből nincs ötletem, azt csak elrakom, mert biztos jó lesz még valamire! :D Itthon már hegyekbe állnak a dobozok ilyen kincsekkel. Néha megőrjítem ezzel a környezetemet is, de mikor rendbe szedem őket, mindig új és új ötletem támad velük!

4.       Hogyan zajlik egy átlagos napod?

Nehezen ébredő típus vagyok, úgyhogy a kelés utáni reggeli és kávé rutin elég maratonira szokott sikeredni. Viszont ha épp egy lámpát, vagy képet készítek, simán előfordul, hogy kávéval a kezemben, még köntösben ülök le és folytatom azt, amit tegnap elkezdtem. Mire észbe kapok már órák teltek el, a kávém kétszer is kihűlt és rohanhatok dolgozni.

5.       Mi a kedvenc helyed Budapesten?

A Duna part este. Szerintem az egyik legszebb hely a világon. Mindegy, hogy a Gellért - hegyről, valamelyik hídról, vagy a rakpartról nézem, mindenhonnan csodálatos a kivilágított város ilyenkor.

6.       Miért szereted a DIP Design Passage-t?

Nagyon jó személyesen találkozni az emberekkel, beszélgetni velük. Sokkal többet ér, sokkal jobb visszajelzés nekem a munkáimról, mint egy like a Facebookon,vagy az Instagramon. Valamint, inspiráló olyan embereket megismerni, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én. Bár más munkákban teljesedünk ki, mégis az alkotás összehoz minket és azokat az embereket, akik ilyen termékekre tartanak igényt."

14040078_1357631544266369_2273290181637898910_n.jpg

Képek az előző vásárról.

Személyesen a következő vásáron találkozhattok velem, szeptember 24.-én. Gyertek el, sok szeretettel várlak Titeket,szokás szerint sok újdonsággal! :)

A következő vásár eventje: https://www.facebook.com/events/1390362230978189/

14265031_959400494188278_6313489313341637358_n.jpg

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.