Kézzel készített élő lámpák, órák és egyéb dekorációk Tőlem, Neked!

Régi bútor,újjászületve!

2016. február 10. - EagleDecor

Mindenki megérdemel még egy esélyt!

 

Nagy tapéta rajongó vagyok!
Meg is mondom miért! Ha,az ember ráérez a menetére,könnyen lehet vele dolgozni,védi a bútort és ha meguntad,csak leszeded és újra a régi! Esetleg egy másik tapétával,újabb stílust tudsz neki kölcsönözni! A festés mostanában nagy divat,de sok időt és energiát felemészt! Egy természetes hatású tapétával készült, szépen, igényesen megcsinált bútorról pedig,meg nem mondod elsőre,hogy tapéta van rajta!

11898857_594619194012796_6670914488544611232_n_masolata.jpg

Ezt a komódot még a szüleimtől kaptam tizenéves koromban! :)


Majd tiniként,amikor mediterrán lázban égtem(és a szobám is) kapott egy nád mintás tapétát( több más bútorommal együtt)! 
Eddig jól funkcionált vele,de az új hálóm stílusához már nem illik!


Ezért leszedtem a tapétát,kapott új fogantyúkat és hála annak,hogy a tapéta megvédte az évek és a költözések viszontagságaitól,szebb,mint új korában!

A tapéta leszedése, majd a komód letakarítása, az új fogantyúk felrakása összesen nem vett el az életemből 1-2 óránál többet!
Nem bánom,hogy akkor is inkább tapétáztam és nem festettem, mert bár akkor el sem tudtam volna képzelni, hogy valaha is újra fehér bútorom lesz,lám-lám most mégis így tökéletes a hálóban!
Öregszem szerintem! :D
Imádom!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.