Kézzel készített élő lámpák, órák és egyéb dekorációk Tőlem, Neked!

Magamról

2016. január 19. - EagleDecor

Sziasztok!

 

Sas Klaudia vagyok.


Több, mint két éve alapítottam meg az Eagle Decor-t, melyben eleinte csak hobby szinten foglalkoztam lakásdekorációkkal,azóta viszont a hobby, hivatássá vált a számomra.
Azért nem szeretném munkának nevezni, mert amivel az Eagle Decor-ként foglalkozom, az engem igazán boldoggá tesz, folyamatosan motivál a fejlődésre és az új dolgok létrehozására. Ezért tekintek többként erre, mint egy átlagos munkahely! Ez az elhivatottság és öröm teszi a termékeimet olyanná,ami egyre több embernek okoz örömet ajándékként és otthoni dekorációként. Ez az öröm az én célom!

Szakmai előmenetelemet tekintve egyszerre vagyok közgazdász, bártender, esküvőszervező és virágkötő és rendezvényszervező.
Mindegyiket  szeretem, mindegyik hozzám tesz valamit, így kerek egész az életem! Szeretek új dolgokat tanulni, új dolgokat kipróbálni, hisz annyi érdekesség van a világban, kár lenne nem időt szánni rájuk. :)


Munkáim sokrétűek, pont azért, mert annyi minden érdekel.
Főleg lámpákat, hangulatvilágításokat, órákat készítek, de a növénydekorációk is közel állnak a szívemhez. Elkészítésük során pedig az újrahasznosítás és a fenntarthatóság kiemelten fontos a számomra.

Szívem csücskei,gyermekeim az Élő dekorációk-Living Decorations collection, melynek darabjai ötvözik mindazt amit szeretek:a lámpákat és órákat a növényekkel.

 

003.JPG

Ha bármilyen kérdésed lenne, fordulj hozzám bizalommal!

Nézzétek meg a Facebook oldalamat is!

Email: decoreagle@gmail.com
Telefonszám: 0630-2938812